<style>.lazy{display:none}</style>Επιτυχόντες

 

 

Η άποψη που σχηματίζουν όλοι οι μαθητές μας στη διάρκεια της συνεργασίας μας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Ειδικότερα η γνώμη των μαθητών που άρχισαν την προσπάθειά τους με υψηλότατες απαιτήσεις και προσδοκίες και που τις πραγματοποίησαν με τη βοήθειά μας, είναι γνώμη με ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο για κάποιον που αρχίζει το δικό του αγώνα και ψάχνει για τη σωστή επιλογή, όσο και για εμάς που θέλουμε να διατηρούμε την ποιότητα της δουλειάς μας σε υψηλά επίπεδα.

 


ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ- ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

19.593 ΜΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ε.Μ.Π

Μετά από μια δύσκολη, κουραστική και γεμάτη απαιτήσεις χρονιά έχω τη χαρά να απολαμβάνω μια μεγάλη επιτυχία.Ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας αυτής ανήκει στο φροντιστήριο «ΑΝΟΔΙΚΟ» που επέλεξα, στοχεύοντας σε μία σωστή, αποδοτική και εν τέλει καρποφόρα προετοιμασία. Το μεθοδικό και συστηματικό διάβασμα μπορεί να αποτελούν εφόδια για την επιτυχία κάποιου, ωστόσο δεν είναι αρκετά για την εκπλήρωση των στόχων του. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου «ΑΝΟΔΙΚΟ» με την πολυετή πείρα τους και τα άρτια φροντιστηριακά συγγράμματα, βοήθησαν στη σωστή εμπέδωση της ύλης, στο συντονισμό του διαβάσματος αλλα και στην ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ περήφανος που επέλεξα τους καλύτερους συμμάχους στην πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «ΑΝΟΔΙΚΟ», που με βοήθησαν να πετύχω στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης.

 

 

 


ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

19.483 ΜΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Η «μυστική» συνταγή μιας επιτυχίας, που για τους άλλους μπορεί να μοιάζει εξωπραγματική, είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή, και προσιτή, αρκεί να υπάρχει η διάθεση αφού κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι εύκολη, είναι ο συνδυασμός δύο παραγόντων: το καλό, μεθοδικό και βάσει προγράμματος διάβασμα (και όχι απαραίτητα υπερβολικό καθώς πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει χρόνος για εκτόνωση) και η σωστή καθοδήγηση και εκπαίδευση από καλούς και έμπειρους καθηγητές. Το πρώτο είναι ζήτημα του εαυτού μας και από εμάς εξαρτάται αν θα το πετύχουμε. Για το δεύτερο, επέλεξα το «ΑΝΟΔΙΚΟ» και απ΄ότι φαίνεται κέρδισε εύκολα αυτό το στοίχημα…Ο μεθοδικός τρόπος διδασκαλίας και οργάνωσης της διδακτέας ύλης, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αφομοίωσή της, με βοήθησαν να οργανώσω το πρόγραμμα διαβάσματός μου και να πετύχω το στόχο μου. Αυτές είναι οι δυο απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία και ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου που μου εξασφάλισαν τη μια απ΄αυτές.

 

 

 


ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - 1o ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

19.464 ΜΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Για να πετύχει κανείς το στόχο του χρειάζεται θέληση και αποφασιστικότητα. Σίγουρα όμως δεν αρκούν μόνο αυτά, η βοήθεια του φροντιστηρίου μπορεί να συντελέσει στην προσπάθεια των μαθητών. Πρώτα απ΄όλα, το «ΑΝΟΔΙΚΟ» είναι καλά οργανωμένο. Η παροχή βιβλίων και σημειώσεων, Τα συνεχή tests, η χρήση εποπτικών μέσων και Η/Υ σε μαθήματα όπως η φυσική, καθιστούν εύκολη την κατανόηση των μαθημάτων. Επιπλέον, οι πεπειραμένοι καθηγητές οργανώνουν σωστά το μάθημα δίνοντάς μας έτσι πρότυπο και για το διάβασμα στο σπίτι και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και εκτός τακτικούπρογράμματος. Πολύ σημαντικά είναι τα επαναληπτικά διαγωνίσματα. Μας παρέχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε και μας βοηθούν να «μπούμε» στο κλίμα των εξετάσεων. Τέλος, τα ομοιόμορφα τμήματα σε επίπεδο γνώσεων συμβάλλουν στην άνοδο του επιπέδου των ίδιων των μαθητών.

 

 

 


ΤΣΑΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - 2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

21646 ΜΟΡΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Ε.Μ.Π

Εχοντας πλέον αποφοιτήσει όλες οι κακές στιγμές με διαγωνίσματα, εξετάσεις και άγχος έχουν οριστικά σβηστεί από τη μνήμη μου. Δε θα μπορούσα να πω το ίδιο όμως και για τις καλές. Μια καλή στιγμή; Αναμφισβήτητα η «θητεία μου» στο «ΑΝΟΔΙΚΟ». Η επιλογή αυτή έγινε, γιατί αρχικά οι διευθυντές του «ΑΝΟΔΙΚΟY» είναι οι ίδιοι καθηγητές και η επαφή με τους μαθητές & τους γονείς είναι προσωπική και όχι επαγγελματική. Αλλά κι η ασφάλεια που νιώθεις δίπλα σε ανθρώπους υπεύθυνους, σοβαρούς, με βαθύτατη γνώση των πραγμάτων είναι ένα σημαντικό εφόδιο για τη «μάχη» των εξετάσεων. Σημαντική θεωρώ και τη βοήθεια, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη από τους ίδιους τους καθηγητές, τα συγγράμματα που μας παρέχουν, όπως και τα διαγωνίσματα που σε βοηθούν να γνωρίσεις τη διαδικασία εξετάσεων από πριν. Το πιο ουσιαστικό όμως για μένα, ήταν ότι στην πρώτη σημαντική μάχη της ζωής μου είχα συμμάχους τους καλύτερους. Απόδειξη, η εισαγωγή στη σχολή της πρώτης προτίμησής μου! Ευχαριστώ το «ΑΝΟΔΙΚΟ» για όλα.

 

 


ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ -2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

19224 ΜΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ε.Μ.Π

Το "μαθητοκεντρικό" σύστημα που εφαρμόζεται στο «ΑΝΟΔΙΚΟ» βοηθάει στις αδυναμίες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Εμένα με βοήθησε να οργανώσω καλύτερα τη σκέψη μου ώστε, να αποδώσω τα μέγιστα στις Πανελλήνιες. Η προσωπική συνεργασία με τους καθηγητές ήταν άψογη και η εκπαίδευση ήταν τέτοια, ώστε κατάφερα να ταξινομήσω στο μυαλό μου την ύλη και ν΄αποβάλω την ανασφάλειά μου. Πιστεύω ότι η επιλογή του «ΑΝΟΔΙΚΟΥ» ήταν επιλογή επιτυχίας.

 

 

 

 


 

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΘΑΛΕΙΑ - 2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

19189 ΜΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΟΣΗΕΥΤΙΚΗ

Στο «ΑΝΟΔΙΚΟ» αυτό που μ΄ευχαρίστησε ιδιαίτερα ήταν η μεθοδικότητα και η οργάνωση που υπήρχε. Τόσο η μεγάλη εμπειρία και η υψηλού επιπέδου γνώση του αντικειμένου των διδασκόντων, όσο το κλίμα και οι σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ μαθητών και καθηγητών, που είναι φιλικές και ζεστές, βοηθούν στην μείωση της ανασφάλειας και στην αποβολή του άγχους για τις πανελλήνιες εξετάσεις, έτσι το «ΑΝΟΔΙΚΟ» σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και να περάσω στην πρώτη μου επιλογή.

 

 


 

ΣΑΡΜΑΣ ΝΙΚΟΣ - 2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

18409 ΜΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Είναι αλήθεια πως από μόνος μου δεν θα τα είχα καταφέρει τόσο καλά. Με τον τεράστιο φόρτο εργασίας απ΄το σχολείο και τη δυσκολία των μαθημάτων χρειάζεσαι κάποιον να σου δείξει το σωστό δρόμο. Έτσι απευθύνθηκα στο φροντιστήριο «ΑΝΟΔΙΚΟ». Οι καθηγητές είναι πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία, έμπειροι και γνώστες του αντικειμένου τους, πάντοτε φιλικοί και προσιτοί, με διάθεση ν΄ασχοληθούν μαζί σου προσωπικά. Μετά από δύο χρόνια φοίτησής μου στο «ΑΝΟΔΙΚΟ» διαπιστώνω ότι έκανα μια καλή αρχή για τις σπουδές μου. Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

 

 


 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -1o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

 18577 ΜΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ε.Μ.Π

Το «ΑΝΟΔΙΚΟ» είναι ένα φροντιστήριο με ευχάριστο περιβάλλον καλή οργάνωση και κυρίως με εξαιρετικούς καθηγητές, οι οποίοι διαθέτουν όχι μόνο γνώση του αντικειμένου τους, αλλά και ιδιαίτερη μεταδοτικότητα. Το μάθημα είναι πολύ ευχάριστο και οι καθηγητές πάντα εμψυχώνουν τους μαθητές και τους δίνουν κίνητρα για περισσότερη προσπάθεια. Προσωπικά, πέρα από τις γνώσεις που μου έδωσαν, με βοήθησαν να τολμήσω να κυνηγήσω υψηλούς στόχους και να τους πετύχω, κάτι για το οποίο πάντα θα τους ευχαριστώ. Το «ΑΝΟΔΙΚΟ» ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε μαθητή.

 

 


ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ -2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

18701 ΜΟΡΙΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ Ε.Μ.Π

 

 

Αυτό το οποίο με βοήθησε ιδιαίτερα στο «ΑΝΟΔΙΚΟ» ήταν η μεθοδικότητα, η οργάνωση και οι υψηλές απαιτήσεις του φροντιστηρίου, μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα που επικρατούσε. Αυτό οφειλόταν κυρίως στην άρτια συνεργασία μεταξύ καθηγητών – μαθητών. Με τη βοήθειά τους απέβαλλα το άγχος, ένοιωσα σιγουριά ότι έχω «βοηθούς» στην προσπάθειά μου έμπειρους δάσκαλους, ανθρώπους που νοιαζόντουσαν για μένα. Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους του «ΑΝΟΔΙΚΟY» πέρα απ’το ότι δικαίωσε τις προσδοκίες μου, θα είναι και μια πολύ όμορφη ανάμνηση, απ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια της προετοιμασίας.

 

 

 


 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

 

ΔΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

19.429

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΧΑΙΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

18.270

2o ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

18.158

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

17.919

2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

17.886

3o ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΑΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

17.860

2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΡΗΓΟΥ ΓΑΛΑΤΕΙΑ

17.673

2o ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑ

17.332

2o ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΑΓΟΥΡΔΗ ΚΕΛΛΥ

17.161

ΛΥΚΕΙΟ ΔΟΥΚΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

16.703

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΒΑΧΑΤΩΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

16.655

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΨΑΛΛΙΔΑ ΣΟΦΙΑ

16.653

ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΛΕΠΙΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

16.351

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ

16.239

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΠΕΤΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

16.056

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΜΑΚΡΗ ΛΙΝΑ

15.947

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

15.793

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΤΕΛΩΝΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

15.6122ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΘΗΣ

15.534

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

15.531

ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΓΡΙΒΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

15.381

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ

ΚΑΛΑΒΑΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

15.154

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ

ΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

14.871

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

14.727

ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΦΟΥΚΑΛΑ ΚΑΣΣΙΑΝΗ

14.610

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΟΤΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

14.555

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΑΒΡΙΛΟΓΛΟΥ ΣΤΑΘΗΣ

14.511

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΒΑΛΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ14.3233O ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΧΑΛΙΛΑΙ ΧΕΛΓΚΑ

13.470

2O ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΤΖΑΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

13.659

2O ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ

13.604

2O ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

13.865

1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

13.600

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΙΩΣΗΦ

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ

13.304

3O ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

12.980

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΕΦΟΣ ΝΙΚΟΣ

12.778

2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ

12.167

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

11.628

1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

11.000

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝ. ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΥΚΗΣ

 

 

 

 


 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014

 

ΝΑΣΤΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΟΥΡΣΙΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΜΩΡΑΙΤΗ

ΖΕΡΒΑ ΝΕΦΕΛΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΒΕΡΙΓΟΣ ΜΑΝΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ 4ος

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΔΑΥΙΔ

MHXANOΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΛΑΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΡΑΛΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΑΝΟΛΟΓΩΝ. ΜΗΧ Ε.Μ.Π

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

4Ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΙΝΑ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝ.

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΑΝΟΛΟΓΩΝ. ΜΗΧ Ε.Μ.Π

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΕΑΣ ΕΛΕΥΘ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ. ΠΟΛ. ΠΑΤΡΑΣ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΚΟΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΑΛΤΑΚΑ ΛΟΥΤΜΙΛΑΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΟΛΑΝΟ ΟΡΦΕΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΜΠΟΡΕΛΛΗ ΕΥΗ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΣ ΘΑΝΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ. ΠΟΛΥΤ. ΘΡΑΚ.

2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝ.

1Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝ.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΙΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ. ΠΟΛΥΤ. ΘΡΑΚ.

1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΟΝΤΙΤΣΗ ΔΑΝΑΗ

Μ.Μ.Ε ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΗΝΩΝ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚ.ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΧΗΜΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΜΗΧΑΝ. Η/Υ & ΠΛΗΡ. ΠΟΛΥΤ. ΠΑΤΡΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ

ΚΟΠΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚ.ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ

ΦΕΓΓΟΥΔΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ& ΑΡΧΑΙΟΛΟΓ. ΙΩΑΝΝΙΝ.

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΙΣΤΑ ΒΟΥΛΑ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΝ.ΑΘΗΝΩΝ

2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜ. Ε.Μ.Π

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΑΡΔΑΜΑΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

16.070

2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜ.& ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝ.

3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΕΛΕΝΗΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝ. ΑΘΗΝΑ2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΘΗΝΑ1O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ2O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΑΝΟΣ15.6692Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ15.2242O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ15.170ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΦΩΤΑΚΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓ. ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΑΘΗΝ.2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΤΣΙΟΥΦΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ14.6372O ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ14.4472Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΛΙΑΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝΕΠ. ΚΡΗΤΗΣ3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
   
   
 

 

 
 

 


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

 

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ. Ε.Μ.Π

ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΦΑΡΜΟΣΜ. ΜΑΘΗΜΑΤ. & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤ. ΕΜΠ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΝΤΑΛΗ ΒΕΡΕΝΙΚΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ Ε.Μ.Π

ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΟΛΑΨΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΙΤΣΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Κ.Π.Α

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖ. ΕΝΗΜ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΕΡΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΛΟΗ ΑΛΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡ. ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΒΑΛΚΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΧΡΟΝΗ ΑΙΓΛΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝ. & ΠΛΗΡΟΦ. ΠΟΛΥΤ. ΠΑΤΡΩΝΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΞΙΩΝΗΣ ΓΡΓΗΓΟΡΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝ. & ΠΛΗΡΟΦ. ΠΟΛΥΤ. ΠΑΤΡΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΑΡΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜ. & ΤΕΧΝ/ΓΙΩΝ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΧΗΜΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΜΑΙΝΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΧΗΜΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΜΠΑΛΤΑΓΚΑ ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΨΥΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ο.Π.Α 9ος

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΦΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ο.Π.Α

ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΝΕΣΗ

ΠΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ο.Π.Α

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΣΙΩΖΙΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚ. ΠΑΝ .ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΟΥΦΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚ. ΠΑΝ .ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚ. ΠΑΝ .ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΝΙΚΗΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΑΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΙΜΠΟΥΡΑ ΕΥΗΛΕΝΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΟΠΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΛΕΚΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝ .ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΙΟΜΗΧ. ΔΙΟΙΚ. & ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤ. (ΤΕΦΑΑ) ΠΑΝ .ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΤΖΟΜΠΑΝΗ ΜΙΡΚΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΜΕΛΙΝΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΜΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΟΥΡΙΛΑ ΜΑΡΙΝΑΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚ. ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΣΚΑΠΕΤΟΡΑΧΗΣ ΤΑΣΟΣΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚ. ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚ. ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

2ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΗΛ/ΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

5ο ΛΥΚΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΕΡΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΟΛΓΑ

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΓΟΥΡΝΑΡΗ ΜΑΓΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΕΣΙΡΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

3ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΕΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

3ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΖΕΙΝ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΑΝΕΣΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡ. ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΣΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΣΕΛΤΣΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΦΩΤΟΓΡ. & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 10η

2ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΑΝΕΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

3ο ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

 

 

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ

19.753 ΜΟΡΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

19.673 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΟΥΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

19.380 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΙΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

19.114 ΜΟΡΙΑ

ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΜΠΙΤΣΗ ΑΓΓ.

18.932 ΜΟΡΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

18.890 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΝΟΥΣΕΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

18.816 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦ.

ΞΥΣΤΡΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

18.342 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ ΛΙΝΑ

18.148 ΜΟΡΙΑ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΘΑΝΟΣ

17.958 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΑΡΗΣ

17.885 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

17.819 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΘΑΝΟΣ17.668 ΜΟΡΙΑ2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΠΙΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

17.598 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ

17.546 ΜΟΡΙΑ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΛΟΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ17.513 ΜΟΡΙΑ2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

17.380 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΨΥΧΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

17.268 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΑΣΤΑ ΜΑΡΙΑ

16.763 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΝΔΡΑΣΚΕΛΑ ΚΕΛΥ

16.533 ΜΟΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΖΗΖΗΣ

16.464 ΜΟΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΠΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

16.431 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

16.373 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ

16.238 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

16.086 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

15.986 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

15.939 ΜΟΡΙΑ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΚΑΜΠΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

15.600 ΜΟΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΑΝΤΣΑΚΩΒ ΑΛEΞΑΝΔΡΟΣ

15.331 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

15.010 ΜΟΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΚΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

14.972 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

13.585 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΒΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

13.568 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ

13.123 ΜΟΡΙΑ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

12.934 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

12.691 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

12.520 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚΕΙΟΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

12.494 ΜΟΡΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ12.156 ΜΟΡΙΑ2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ11.839 ΜΟΡΙΑΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

11.783 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΚΑΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ11.664 ΜΟΡΙΑΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΣΤΑΘΗΣ

11.582 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΕΛΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

11.283 ΜΟΡΙΑ

ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ

ΜΠΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

11.135 ΜΟΡΙΑ

1ο ΛΥΚ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

10.490 ΜΟΡΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΕΒΕΛΕΚΟΥ ΝΙΚΟΛ

10.252 ΜΟΡΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010

 

ΚΟΛΟΗ ΑΘΗΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

3ος ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΕΜΠΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΦΟΥΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ. ΚΑΙ ΜΗΧ Η/Υ Ε.Μ.Π

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧ. ΠΑΤΡΑΣ

ΛΥΚ. ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΕΜΙΡΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΙΚΑΡΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

6ος ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΣΟΦΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧ. ΟΙΚΟΝ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧ. ΟΙΚΟΝ. ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝ.

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΟΛΩΜΟΥ ΛΥΓΙΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΤΕΦΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝ.

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΥΚ. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΓΝΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜ. & ΤΕΧΝΟΛ. ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛ. ΓΕΩΠΟΝ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤ. & ΔΗΜΟΣ. ΔΙΟΙΚ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΡΙΔΑ

ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΛΥΚ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΑ

ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝ. ΠΑΝ. ΙΩΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΑΜΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΝΙΝΟΥ ΡΕΝΑ

ΔΙΑΧΕΙΡ. ΠΕΡΙΒΑΛ. & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ AΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡ. ΠΕΡΙΒΑΛ. & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ AΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. ΣΥΣΤΗΜ. ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. ΣΥΣΤΗΜ. ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΓΓΛΕΖΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. ΣΥΣΤΗΜ. ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

3ο ΛΥΚ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΑΚΑΙΝ. & ΑΠΟΚΑΤ. ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΤΕΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΡΙΤΑ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΝΑΤΣΗ ΑΝΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΤΕΧΝΟΛ. ΠΕΡΙΒΑΛ. & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

4ο ΛΥΚ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΝΕΣΗ

ΡΗΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΠΡΟΣΤΑΣ.& ΣΥΝΤΗΡ. ΠΟΛΙΤ. ΚΛΗΡΟΝ ΠΑΝ. ΙΟΝΙΟΥ

1ο ΛΥΚ. ΜΕΤΑΜΟΡΦ.

 


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. Ε.Μ.Π

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. Ε.Μ.Π

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛ. Ε.Μ.Π

ΑΝΑΒΡΥΤΑ

ΔΑΦΝΗΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ &ΤΕΧ/ΙΑΣ ΥΠΟΛ. ΠΟΛ/ΝΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ε.Μ.Π

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΗΛΕΚ/ΝΙΚΩΝ ΜΗΧ/ΚΩΝ & ΜΗΧ/ΚΩΝ ΥΠΟΛ. ΠΟΛ/ΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΣΑΚΩΝΙΑΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΤΡΟΥΠΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ. ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΚΡΑΨΙΤΗ ΛΙΛΙΑΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΠΕΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΩ

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΦΥΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΚΠ. ΜΑΝΕΣΗ

ΠΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ

ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΝΤΙΑ ΒΑΣΩ

ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦ. & ΕΠΙΚ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜ. ΠΕΙΡΑΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΒΑΤΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΧΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΦΙΛ/ΦΙΑΣ ΠΑΙΔ/ΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΣΙΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚ. ΠΟΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΛ. ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΓΚΙΩΚΑ ΖΩΗ

ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

ΖΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΣΠΡΑΔΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ

ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

1ο ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΠΑΚΑΝΔΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 


 

Σύστημα Προετοιμασίας Μαθητών

ΑΝΟΔΙΚΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 2 & Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ
ΠΕΥΚΗ
1995 - 2024

Go to top

width="203"